Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Noiembrie 2020
Vizualizari: 120
Comentează add

Premierul a vorbit pe această temă în plenul Camerei Deputaților, la solicitarea social-democraților.

Ludovic Orban: Fără taxe și impozite suplimentare

radiojurnal

 Foto: gov.ro

Bugetul pentru anul viitor nu va include taxe și impozite suplimentare - a dat asigurări premierul Ludovic Orban. El a vorbit pe această temă în plenul Camerei Deputaților, la solicitarea social-democraților.
 
Reporter: Alina Stănuță - Premierul Ludovic Orban a dat asigurări în plenul Camerei Deputaților că în bugetul pentru anul viitor pregătit de PNL nu se regăsesc creșteri de taxe și impozite.
 
El a explicat că, potrivit legii, în an electoral, actualul guvern nu are obligația de a depune proiectul legii bugetului pentru anul viitor, dar Executivul îl pregătește deja.
 
Ludovic Orban: În construcţia bugetară pe care o pregătim, nu vom crește taxele și impozitele. Orice creștere de venituri pe care o vom include va avea la bază creșterea economică, o mai bună colectare a taxelor și impozitelor, pe baza unei eficientizări a activității ANAF, digitalizării activității de colectare a taxelor și impozitelor, de asemenea pe baza lovirii evaziunii fiscale, acolo unde ea există.
 
Reporter: În schimb, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că grupul parlamentar al social- democraților l-a invitat pe premierul Ludovic Orban în Parlament pentru a explica de ce guvernul pe care îl conduce i-a lăsat pe români pe cont propriu în fața pandemiei.
 
Deși în fața parlamentarilor, premierul Ludovic Orban a susținut că în viitorul buget nu se regăsesc creșteri de taxe și impozite, liderul PSD, Marcel Ciolacu, cred contrariul.
 
Marcel Ciolacu: Dacă rămân la guvernare, vor mări TVA-ul și vor vinde tot ce a mai rămas de preț în patrimoniul statului, toate companiile românești profitabile. Vor face singurul lucru pe care îl știu: să taie salariile şi să facă concedieri.
 
(RS)

Etichete Ludovic OrbanMarcel Ciolacutaxeimpozite(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live