Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

17 August 2020
Vizualizari: 384
Comentează add

Ludovic Orban aunță că liberalii vor negocia cu toți parlamentarii deschiși dialogului pentru ca moțiunea de cenzură a PSD să nu treacă.

Ludovic Orban despre moțiunea de cenzură anunțată de PSD

nicoleta-turcu

Premierul Ludovic Orban aunță că liberalii vor negocia cu toți parlamentarii deschiși dialogului pentru ca moțiunea de cenzură a PSD să nu treacă.

El a spus că, de multe ori, socoteală de acasă nu se potrivește cu cea din târg și consideră că demersul social-democraților ar fi unul iresponsabil, ce urmărește doar ca PSD să preia puterea înainte de alegeri.

Vine într-un moment în care țară este într-o situație complicată și ar avea nevoie de un guvern cu puteri depline, a mai spus Ludovic Orban.


Ludovic Orban: Inclusiv pentru partenerii externi, acest guvern asigură credibilitate. Faptul că la negocierile de la nivel european am reușit să obținem creșterea cu peste două miliarde a alocărilor pentru România, faptul că România nu a fost degradată de agențiile de rating, faptul că mediul de afaceri de la nivel internațional privește cu încredere România se datorează acestui guvern și, evident, preşedintelui României, care se bucură de credibilitate la nivel internațional și, evident, cea mai mare credibilitate pe plan intern. Este o aventură poiticianistă, care nu are în spate niciun fel de obiectiv pentru România și care riscă să arunce în aer România într-un moment extrem de dificil, în care este absolut necesar un guvern cu depline puteri.


Realizator: Premierul a mai declarat că analizează posibilitatea ca PNL să sesizeze Curtea Constituţională pentru că o moțiune de cenzură nu ar putea fi inițiată în timpul vacanței parlamentare.

(RS)


Etichete ludovic orbanmotiune de cenzura(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live