Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2021
Vizualizari: 406
Comentează add

UPDATE ora 20.00 - Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a depus astăzi oficial candidatura pentru un nou mandat la șefia partidului.

Ludovic Orban candidează din nou la preşedinţia PNL

radiojurnal

Președintele PNL, Ludovic Orban.          Foto: Agerpres.

UPDATE ora 20.00 - Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a depus astăzi oficial candidatura pentru un nou mandat la șefia partidului.

În moțiunea sa liberal-conservatoare, intitulată "PNL - Forța Dreptei", el menționează că își dorește promovarea și susținerea capitalului românesc, dar și a carierelor politice, bazate pe competențe și rezultate, îmbunătățirea comunicării în interiorul partidului, dar și a imaginii PNL.


Ludovic Orban: Odată cu începutul oficial al campaniei de promovare a moțiunii pe care o susțin, am ca obiectiv să încep procesul de recâștigare a încrederii românilor în Partidul Național Liberal. Am ca obiectiv să refac prestigiul Partidului Național Liberal, să creștem performanța guvernamentală, să asigurăm coeziunea în coaliția de guvernare și capacitatea de a pune în practică programul de guvernare pe care ne-am angajat în fața românilor că îl vom realiza.


Realizator: Contracandidatul lui Ludovic Orban pentru funcția de preşedinte al PNL, premierul Florin Cîțu, se va înscrie oficial mâine în competiția internă. După cum amintește redactorul RRA Amalia Bojescu, alegerea noii conduceri liberale va avea loc la Congresul partidului din 25 septembrie.

---Știrea inițială---

Liderul PNL, Ludovic Orban îşi depune joi moţiunea cu care candidează la un nou mandat de preşedinte al partidului.

El spune că după patru ani la conducerea formaţiunii are conştiinţa împăcată şi sentimentul datoriei împlinite faţă de cei care i-au acordat încrederea la ultimul congres.

Ludovic Orban afirmă că prin noua sa candidatură la şefia PNL ţinteşte menţinerea partidului ca principală forţă politică din România şi îi îndeamnă pe colegii săi să analizeze serios candidaturile pentru congresul din 25 septembrie şi să decidă liber, în funcţie de propriul discernământ, viitorul formaţiunii.

Contracandidatul său la şefia PNL, premierul Florin Cîţu, îşi va depune oficial candidatura vineri după-amiază, precizează reporterul Amalia Bojescu.


Etichete pnlludovic orban(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live