Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Octombrie 2019
Vizualizari: 570
Comentează add

Liberalii şi-au pregătit o strategie pentru a-i mobiliza pe parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură să susţină şi cabinetul care se va forma în jurul premierului desemnat.

Ludovic Orban: Avem şanse foarte mari să obţinem învestitura din prima

radiojurnal

Ludovic Orban. Foto: Agerpres.

Liberalii şi-au pregătit o strategie pentru a-i mobiliza pe parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură să susţină şi cabinetul care se va forma în jurul premierului desemnat, Ludovic Orban.

Acesta a declarat, duminică, că a inclus în programul de guvernare lucruri solicitate de formaţiunile care ar putea sprijini executivul liberal.

Pe de altă parte, premierul în exerciţiu, Viorica Dăncilă, şi-a exprimat încrederea că niciun parlamentar social-democrat nu va vota pentru cabinetul Orban.


Reporter: După o întâlnire care a avut loc astăzi la sediul PNL cu conducerea partidului, liderul liberal și-a exprimat speranța că va prezenta componența noului cabinet în următoarele patru cinci zile.


Leonard Orban: În condiţiile în care partenerii care au fost alături de noi la moţiunea de cenzură vor merge, cum se spune, până la capăt, adică nu se vor opri la jumătatea drumului, pentru că încă Dăncilă şi resturile guvernului sunt la butoane, strategia va funcţiona. Sunt încrezător că avem şanse foarte mari să obţinem învestitura din prima.

Pentru a fi învestit, noul guvern are nevoie de 233 de voturi favorabile exprimate în plenul Parlamentului


Etichete pnlludovic orbanpremier desemnat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live