Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

20 Iulie 2020
Vizualizari: 230
Comentează add

Ludovic Orban a declarat că vor fi luate toate măsurile împotriva COVID-19, după intrarea în vigoare a legii carantinării şi izolării.

Ludovic Orban a declarat că vor fi luate toate măsurile împotriva COVID-19

andrei-serban

Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a afirmat astăzi că imediat ce intră în vigoare noua lege a carantinării și izolării vor fi luate toate măsurile pentru a se lupta eficient împotriva epidemiei de COVID-19, în acest sens, a mai spus şeful Executivului, este posibil ca mâine să aibă loc o ședință a Guvernului.

Premierul Ludovic Orban a adresat un nou apel cetățenilor pentru a respecta măsurile de protecție socială și pentru a folosi măștile de protecție în spațiile închise.

Premierul a reamintit că nu dorește să adopte noi restricții și nici măsuri care să afecteze economia și că a cerut intensificarea controalelor în spațiile publice.

Ludovic Orban: Cred că ați constatat o intensificare a prezenței pe teren a tuturor echipelor de control din cadrul tuturor instituțiilor care au atribuții de control. Luăm în calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informații privitoare la încălcarea regulilor, inclusiv în ceea ce privește cluburile și terase care au program prelungit și care, de fapt, funcționează ca un fel de cluburi, astfel încât să ne asigurăm că patronii, managerii sunt implicați în respectarea regulilor.

Premierul a mai spus că este foarte posibil ca mâine dimineață să aibă loc o ședință a executivului pentru a se modifica hotărârea de guvern privind starea de alertă, în sensul introducerii măsurilor prevăzute în noua lege a carantinării și izolării.


Etichete (ii)covidmasuriorban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live