Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Ianuarie 2021
Vizualizari: 281
Comentează add

Parlamentul va sprijini decizia premierului Florin Cîțu de a îngheța salariile bugetarilor, a declarat preşedintele Camerei Deputaților, liderul PNL Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Parlamentul va sprijini înghețarea salariilor bugetarilor

florin-lepadatu

   

Parlamentul va sprijini decizia premierului Florin Cîțu de a îngheța salariile bugetarilor, a declarat aseară într-o emisiune televizată preşedintele Camerei Deputaților, liderul PNL Ludovic Orban.
 
El a afirmat că prioritatea legislativă a viitoarei sesiuni parlamentare o constituie Legea bugetului de stat și cea a asigurărilor sociale de stat, importante fiind și domeniile justiție, educație și administrație publică.
 
Ludovic Orban: Legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale de stat, /.../ legilor justiției. De asemenea, este foarte important să îmbunătățim legislația în domeniul sănătății, legislația în domeniul educației, îmbunătățirea sistemelor publice mari. De asemenea, să îmbunătățim legislația în domeniul administrativ, Codul Administrativ. Cu siguranță, vor fi necesare modificări la Legea salarizării și la Legea pensiilor.
 
Realizator: Ludovic Orban a mai sous că ieri, în cadrul coaliției de guvernare, a fost stabilit numărul de prefecți și de subprefecți pe care îi va va avea fiecare formațiune politică. El a precizat, cu acest prilej, că aceștia trebuie să reprezinte executivul și să fie echivalați cu înalții funcționari publici.
 
Potrivit redactorului RRA Andrei Șerban, astăzi, în prima ședință din această săptămână, guvernul urmează să prelungească cu încă 30 de zile starea de alertă în contextul pandemiei de coronavirus.
 

Etichete salariile bugetarilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live