Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Octombrie 2021
Vizualizari: 91
Comentează add

Ludovic Orban și-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban, demisie din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

radiojurnal

 

PNL a pierdut conducerea Camerei Deputaților, post de care pare acum interesat PSD.

Fostul lider liberal Ludovic Orban și-a dat, ieri la prânz, demisia din această funcție, a treia în stat, așa cum a promis după Congresul PNL, la care a pierdut conducerea partidului.

A venit și cu justificări ale acestui gest și, din nou, cu multe acuzații la adresa actualei conduceri liberale, despre care a spus că a pus în practică un proiect care ar arunca țara în aer și îi lasă pe români fără guvern și instituții.


Ludovic Orban: Nu mai pot să exercit funcția de președinte al Camerei Deputaților din partea Partidului Național Liberal, atât timp cât gruparea demolatoare din jurul lui Cîţu, cu sprijinul președintelui Iohannis, după ce a călcat în picioare democrația în Partidul Național Liberal, este pregătită să calce în picioare democrația în România.


Realizator: Faptul că funcția de președinte al Camerei Deputaților a rămas vacantă va fi anunțat luni în plenul forului legislativ. Până la desemnarea unui președinte interimar sau cu drepturi depline, atribuțiile de conducere sunt asigurate de Biroul Permanent. PSD spune că nu își dorește doar o conducere interimară și că va avea un candidat pentru funcția de președinte plin al Camerei Deputaților. Postul se câștigă prin negocieri între partide pentru obținerea unei majorități la votul în plen.


Etichete ludovic orbanpnl(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live