Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Octombrie 2021
Vizualizari: 224
Comentează add

El îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pentru continuarea crizei politice, cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de lider al PNL.

Ludovic Orban cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de lider al PNL

florin-lepadatu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Realizator: Cristina Dumitrescu - Fostul lider PNL Ludovic Orban este de părere că soluția la criza politică este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR.

El îl acuză pe președintele Klaus Iohannis pentru continuarea crizei politice, cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de lider al PNL și amenință că în caz contrar pleacă el din PNL.

Ludovic Orban: S-a demonstrat ce am spus în urmă cu două săptămâni: desemnarea de către Klaus Iohannis a domnului Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru nu este altceva decât o cacealma politică, care nu face altceva decât să prelungească și să adâncească criza. Solicit public demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal a domnului Florin Cîțu. Florin Cîțu a demonstrat că nu are nici o urmă de responsabilitate, iar astăzi Florin Cîțu este o frână evidentă în calea oricăror negocieri în care poate fi implicat Partidul Național Liberal.

Realizator: Totodată, deputatul PNL îi solicită președintelui Iohannis să convoace cât mai repede consultări cu partidele parlamentare pentru găsirea unei soluții la criza politică.


Etichete ludovic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live