Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laurenţiu Văduva

21 August 2014
Vizualizari: 987
Comentează add

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, a dat asigurări că lucrările pe care partea română s-a angajat să le efectueze se desfăşoară conform programului.

Lucrările de infrastructură de la Deveselu, "în grafic"

laurentiu-vaduva

Ministrul Apărării, Mircea Duşa. Foto: Arhivă.

O delegaţie a Congresului SUA a vizitat baza militară de la Deveselu, unde vor fi instalate elemente ale scutului american antirachetă.

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, l-a asigurat miercuri pe însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, că lucrările de infrastructură pe care partea română s-a angajat să le efectueze se desfăşoară conform programului.

La întâlnirea de la sediul MAPN a fost prezentă şi Christina Evans, directorul grupului majoritar al comisiei de buget din cadrul Senatului american, subcomisia pentru construcţii militare.

Ulterior, Mircea Duşa şi ministrul dezvoltării regionale, vicepremierul Liviu Dragnea, au vizitat atât baza militară cât şi lucrările de infrastructură. 

"Suntem în grafic, şi partea americană şi partea română. I-am informat pe reprezentanţii Congresului că lucrările aferente obiectivului acesta edilitar gospodăreşti vor fi finalizate în cursul acestui an, astfel încât baza la anul să devină operaţională", a spus Mircea Duşă. 

Ministrul apărării naţionale va vizita joi baza 86 aeriană Feteşti, pentru a evalua stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a pistei de decolare şi aterizare a aeronavelor.


Etichete DeveseluSUACongresMAPNbază militarăMircea DuşăFeteşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live