Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: JURNAL MILITAR Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alla Stâncaru Lunca

29 August 2014
Vizualizari: 1381
Comentează add

Seria de volume "Şapte", care cuprinde lucrări ale artiştilor români din ţară şi din străinătate, a fost lansată astăzi la librăria Cărtureşti din capitală.

Lucrările artiştilor români, cuprinse în seria de volume "Şapte"

alla-stancaru-lunca

Un volum din seria "Şapte". Foto: Alla Stâncaru Lunca

Seria de volume "Şapte", publicate cu ajutorul Programului Cennac de editura Klartext din Germania, a fost lansată astăzi la librăria Cărtureşti.

Este vorba de o serie de albume în care sunt prezentate lucrări ale artiştilor români din ţară şi din străinătate.

Proiectul a fost susţinut de Institutul Cultural Român şi se datorează în mare parte galeristei Doinei Talman, stabilită de mai mulţi ani în Germania, unde a organizat mai multe expoziţii cu artişti români.

Ciprian Ciuclea, Anca Irinciuc, Liliana Mercioiu Popa, Simona Nuţiu Gradoux, Tudor Patrascu, Sorin Tara, Valeriu Şchiau, Ioan Iacob, Sasha Meret, Matei Negreanu, Mircea Maurice Novac, Mircea Roman, Arina Stoenescu, Gherghina Costea, Daniela Făiniş, Mariana Gheorghiu Badeni, IIeana Dana Marinescu, Ioan Nemţoi, Cristina Russu, sunt doar câteva dintre numele care apar in volumele Şapte.

Invitatul de onoare la prezentarea volumelor a fost dr. Ludger Claßen, directorul editurii Klartext, din Essen, Germania.

Până la data de 7 septembrie cei interesaţi pot vedea cîteva dintre lucrări într- o mică expoziţie la librăria Cărtureşti. 


Etichete ştiri BucureşticartebibliotecălibrărieCărtureştivolume"Şapte"artiştiDoinei Talman

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live