Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2015
Vizualizari: 815
Comentează add

Centrul Infotrafic informează că sâmbătă, până la ora 20.00, sunt efectuate lucrări pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa.

Lucrări pe Autostrada Soarelui

radiojurnal

Tarif electronic trecere pod la Fetești. Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Poliţia rutieră anunţă că pe Autostrada Soarelui se fac lucrări pe tot parcursul zilei şi le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă.

Pe de altă parte, cei care preferă să plătească taxa de pod cu bani lichizi, sunt sfătuiţi să-şi ia toate măsurile de siguranţă, întrucât staţia de la Feteşti nu este disponibilă, după cum ne-a transmis de la Centrul Infotrafic, inspectorul de poliţie, Alina Răbuga.

"Pe Autostrada Bucureşti - Constanţa se execută lucrări pe sensul de mers către Constanţa, până la ora 20:00, pe banda unu, la staţia de taxare de la Feteşti, precum şi între kilometrii 198 plus 500 de metri şi 199 plus 500 de metri pe banda unu şi pe banda de urgenţă.

"Aşadar, le recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanţa în mers, să reducă viteza în zona de lucru şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie", a spus Alina Răbuga.

Prin staţia de taxare se poate trece liber cu condiţia ca taxa de pod să fie plătită ulterior până a doua zi la ora 24:00


Etichete Autostrada Soareluilucraricirculatiesoferistatie de taxareConstantaPolitia Rutiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live