Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Mai 2019
Vizualizari: 332
Comentează add

Lucrări de reparații pe A1

radiojurnal

   

Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau porţiuni de autostradă cu circulaţia întrerupă din cauza vreunui eveniment rutier, sau a vremii nefavorabile. Există însă atenţionări din cauza ceţii şi o deviere de trafic pe autostrada A1.
 
Adrian Creangă, subcomisar de poliţie, Centrul Infotrafic: Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Conducătorii auto care se deplasează pe arterele rutiere din judeţul Covasna sunt sfătuţi să ruleze cu prudenţă şi viteză adaptată condiţiilor de drum, întrucât pe DN12 şi DN 13E se semnalează porţiuni cu vizibilitate redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii dense.

Amintim, de asemenea, că autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste răul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, Giurgiu, din cauza lucărilor de reparaţii la sistemul ruiter, care se derulează până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către Piteşti, unde se desfăşoară dirijat pe câte o bandă în ambele sensuri.
 

Etichete infotraficA1lucrari de reparatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live