Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

25 Mai 2012
Vizualizari: 1594
Comentează add

Pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch au trecut proba cântarului oficial care a avut loc în faţa arenei Capital FM din Nottingham. Partida va fi transmisă în direct de Radio România Actualităţi, duminică, ora 1,30 dimineaţa.

Lucian Bute a trecut de cântarul oficial

razvan-stancu

Pugiliştii Lucian Bute (dreapta) şi Carl Froch (stânga) au trecut proba cântarului oficial. Foto: Agerpres.

Lucian Bute şi Carl Froch au trecut proba cântarului oficial dinaintea confruntării de duminică 27 mai, de la ora 1,30 dimineaţa, partidă ce va fi transmisă în direct de Radio România Actualităţi.

Potrivit Mediafax, Lucian Bute a cântărit 75,84 kilograme în timp ce Carl Froch a avut 75,8 kilograme.

Cei doi pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme).

Pugilistul român a fost susţinut de un grup de români, care au scandat numele campionului şi au fluturat fularele cu însemnele tricolorului.

În cadrul galei de box care va începe sâmbătă de la ora 21.30 ora României pe Capital FM Arena din oraşul englez Nottingham, se va disputa marele meci de box profesionist în care campionul mondial IBF al supermijlociilor Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a zecea oară centura cu diamante, de data aceasta în faţa englezului Carl Froch, suparanumit şi Cobra, fost campion mondial WBC.

Oraşul care va găzdui încleştarea este Nottingham, oraşul natal al lui Froch.

Campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, a declarat că în partida cu britanicul Carl Froch, programată în 26 mai la Nottingham, este momentul să demonstreze tuturor că este cel mai bun boxer, informează boxingscene.com.

"Când eşti un luptător bun, te baţi cu oricine, oriunde. Froch este un bun luptător. Este rezistent, puternic şi agresiv, dar eu am viteza pe care el nu o are. Cred că boxerul cu viteză este cel în avantaj", a spus Lucian Bute.

Lucian Bute a afirmat că a pregătit partida cu pugilistul britanic ca şi cum ar trebui să cucerească titlul mondial la britanic acasă.


Etichete Lucian ButeCarl FrochboxcântarNottingham

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live