Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Noiembrie 2021
Vizualizari: 270
Comentează add

A fost indentificată o soluţie temporară pentru a putea fi dată în folosinţă şi porţiunea pe care s-au produs alunecări de teren.

Lotul II al autostrăzii A10 Sebeş-Turda se deschide mâine pentru circulaţie

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Lotul II al autostrăzii A10 Sebeş - Turda se deschide circulaţiei mâine - a anunţat ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, după ce a fost indentificată o soluţie temporară pentru a putea fi dată în folosinţă şi porţiunea pe care s-au produs alunecări de teren.


Sorin Grindeanu
: Având în vedere că mai sunt câteva lucruri minore, odată cu finalizarea acestor lucrări, mâine după-masă se va da drumul la Lotul II Sebeş - Turda, cu restricţiile pe care le-am anunţat, şi anume, acel kilometru unde va fi circulaţia pe o singură bandă. Lucrurile trebuie să se desfăşoare normal, fără festivisme, fără tăieri de panglici, pentru că datoria statului faţă de cetăţeni este una mare, de 30 de ani. Am făcut lucrurile acestea pe repede înainte, pentru că exista riscul să mai stăm 3, 4, 5, 6 zile cu lucrările terminate şi nefolosit acel tronson. Am luat toate măsurile de siguranţă şi am discutat cu colegii din minister, astfel încât de la Sebeş la Cluj să se poată circula în regim de autostradă.


Etichete Lotul IIautostrada A10Sebeş -Turdadeschidere circulaţieisorin grindeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live