Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălina Creţu

17 Octombrie 2017
Vizualizari: 974
Comentează add

Înregistrările făcute până acum nu vor fi luate în considerare, fiind necesară retrimiterea cererilor. Persoanele care se vor înregistra de mai multe vor fi descalificate.

Loteria vizelor SUA se reia, iar înscrierile de până acum sunt anulate

catalina-cretu

Podul Brooklyn din New York, SUA.              Foto: pixabay.com.

Înscrierile pentru Loteria Vizelor 2019 vor fi reluate, în condiţiile în care procedura a fost blocată din cauza unor probleme tehnice, a anunţat marţi, 17 octombrie, Ambasada Statelor Unite la Bucureşti.

Ambasada precizează că înregistrările făcute până acum nu vor fi luate în considerare, fiind necesară retrimiterea cererilor. Noua perioadă de înregistrare electronică va începe miercuri, 18 octombrie, la ora 19 (ora României) şi se va încheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19 (ora României).

Potrivit sursei citate, persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate.

Departamentul de Stat al SUA va oferi informaţii suplimentare şi instrucţiuni de accesare a programului pe e-mailul fiecărui participant de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie. Toate celelalte cerinţe de calificare rămân neschimbate. 


Etichete Loteria Vizelor 2019SUAusemigrareproblemeanulatevize

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live