Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Septembrie 2021
Vizualizari: 231
Comentează add

Cel mai mare câștig va fi de 1.000.000 de lei. Fondul de premiere va fi asigurat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Loteria vaccinării între 1 octombrie - 31 decembrie 2o21

radiojurnal

    Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Ministrul interimar al sănătăţii, Cseke Attila, a semnat ieri ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la loteria de vaccinare şi stabilirea atribuţiilor instituţiilor implicate.

Loteria de vaccinare constă în extragerea pentru acordarea de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schemă completă de vaccinare care şi-au generat certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pe baza CNP-ului, şi care se înscriu pentru participare în aplicaţia de pe site-ul certificat-covid.gov.ro.

Loteria de vaccinare se va desfăşura în perioada 1 octombrie - 31 decembrie şi constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică sau vineri, pe parcursul la 14 săptămâni.

La loteria de vaccinare se acordă în total 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 de lei. Cea mai mare valoare care se poate câştiga a unui premiu este de 1.000.000 de lei.

Fondul de premiere pentru loteria de vaccinare va fi asigurat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.


Etichete loteria de vaccinarecampania de vaccinarepandemia covid - 19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live