Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Martie 2018
Vizualizari: 851
Comentează add

"Rusia nu poate încălca regulile internaţionale fără a se teme de consecinţe", a subliniat şeful diplomaţiei Marii Britanii, Boris Johnson.

Londra salută expulzarea de diplomaţi ruşi de către statele "aliate"

sergiu-stet

Premierul britanic, Theresa May, a salutat luni, 26 martie, demersurile adoptate de alte state vizând expulzarea unor diplomaţi ruşi, după un atac asupra unui fost spion rus în Anglia afirmând că se transmite un semnal puternic Moscovei, conform căruia acesta că nu poate sfida legislaţia internaţională.

"Salutăm acţiunile de astăzi ale aliaţilor noşgtri, ce demonstrează clar că suntem alături în transmiterea celui mai puternic semnal Rusiei, că nu poate continua să sfideze legislaţia internaţională", precizează un comunicat al premierului Theresa May.

Reuters tranmite că ministrul britanic de externe, Boris Johnson, a declarat că acţiunea Occidentului împotriva a zeci de diplomaţi ruşi, din Statele Unite şi Europa, reprezintă cea mai amplă expulzare de spioni ruşi din istorie.
 
"Răspunsul internaţional extraordinar de astăzi al aliaţilor noştri rămâne în istoria drept cea mai amplă expulzare colectivă de ofiţeri de informaţii ruşi şi va ajuta la apărarea securităţii noastre comune", a scris Johnson pe Twitter.
 
"Rusia nu poate încălca regulile internaţionale fără a se teme de consecinţe", a subliniat şeful diplomaţiei britanice.

Etichete Theresa MayBoris JohnsonSerghei SkripalscandalexpulzăridiplomaţiMoscovaMarea Britanie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live