Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL - continuare Sâmbătă, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Septembrie 2018
Vizualizari: 279
Comentează add

Premierul britanic Theresa May a spus că cel mai bun rezultat al negocierilor ar fi ca ţara să părăsească UE printr-un acord.

Londra cere UE să vină cu un plan alternativ la propunerile de BREXIT

sergiu-stet

 

Premierul britanic, Theresa May, a solicitat vineri, 21 septembrie, Uniunii Europene, să vină cu o alternativă la propunerile sale pentru Brexit şi a avertizat că nu va accepta niciodată separarea Regatului Unit.

"Nu voi inversa rezultatul referendumului şi nici nu voi separa ţara mea", a declarat Theresa May citată de Reuters. "Avem nevoie de un angajament serios pentru a soluţiona cele două probleme principale din negocieri şi suntem pregătiţi", a adăugat liderul britanic.

În alocuţiunea susţinută la o zi după ce liderii UE au respins secţiuni importante ale propunerilor sale pentru Brexit, May a afirmat că negocierile sunt în impas.

Totodată, premierul britanic a spus că cel mai bun rezultat al negocierilor ar fi ca ţara să părăsească UE printr-un acord, însă a subliniat că un Brexit fără acord ar fi mai bun decât retragerea din UE printr-un acord nefavorabil Marii Britanii.


Etichete Theresa May,BREXITLondraUE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live