Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Aprilie 2022
Vizualizari: 371
Comentează add

Ministerul Apărării britanic ar plănut să trimită Kievului mașini blindate de tipul Mastiff ori cele de patrulare ușoară Jackal, dar și instructori militari.

Londra anunţă un nou ajutor militar pentru ucraineni

radiojurnal

 Militari ucraineni la Kiev. Foto: Sergei SUPINSKY / AFP

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat într-un nou mesaj video difuzat în această noapte că ultima rundă de sancțiuni ale țărilor occidentale la adresa Rusiei pare spectaculoasă, dar nu este de ajuns pentru a opri mașina militară a lui Vladimir Putin.

În schimb, el susține că o continuare a conflictului de către Moscova ar fi un gest sinucigaș, pentru că nu va mai putea acoperi toate crimele comise în Ucraina.


Pe de altă parte, Ministerul Apărării britanic ar plănut să trimită Kievului mașini blindate de tipul Mastiff ori cele de patrulare ușoară Jackal, dar și instructori militari, scrie cotidianul The Times. Articolul, citat de Reuters, mai precizează că în câteva zile: Londra va anunţa un nou ajutor militar pentru ucraineni, constând din rachete antitanc și antiaeriene.


Etichete ucrainavolodimir zelenskiarmataarmamentmarea britabielondrasanctiunirusia(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live