Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Aura Neag, Londra

24 Mai 2020
Vizualizari: 535
Comentează add

Măsura se va aplica din data de 8 iunie, cu intenția de a împiedica apariția unui al doilea val de infecții cu noul coronavirus.

Londra a introdus carantina de două săptămâni #Covid-19

aura-neag-londra

Autoritățile de la Londra au anunțat introducerea unei carantine de două săptămâni pentru toate persoanele care sosesc în țară, inclusiv pentru britanii care au fost plecați în străinătate și revin acasă.

Măsura se va aplica din data de 8 iunie, cu intenția de a împiedica apariția unui al doilea val de infecții cu noul coronavirus.

După primul val, peste 36.000 de oameni și-au pierdut viața din cauza COVID-19.

Este pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei când Marea Britanie introduce carantina.

La intrarea în țară, fiecare persoană va trebui să completeze un formular și să precizeze autorităților adresa la care se va afla în perioada carantinei.

Poliția va avea dreptul să verifice dacă sunt respectate condițiile de izolare și să aplice amenzi usturătoare a declarat ministrul britanic de interne, Priti Patel.


Priti Patel: Toţi cei care nu respectă carantină vor primi o amendă de 1.000. Poliția va da dreptul să demareze anchete penale sau să aplice amenzi nelimitate, dacă va fi cazul.


Realizator: Sunt și câteva excepții de la carantină: muncitorii sezonieri din agricultură, șoferii de tir și cetățenii din Republica Irlanda care lucrează în Irlanda de Nord, ce face parte din Regatul Unit, ne-a transmis corespondenta RRA la Londra, Aura Neag.

(RS)


Etichete marea britanielondracarantinacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live