Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Februarie 2020
Vizualizari: 632
Comentează add

Începând cu ianuarie 2020, una dintre cele mai moderne școli private de muzică din România a devenit partener și centru de examinare pentru London College of Music Examinations.

London College of Music Examinations în România, prin Band Music School

radiojurnal

Foto: Pixabay.com

Începând cu luna ianuarie 2020, una dintre cele mai moderne școli private de muzică din România a devenit partener și centru de examinare pentru London College of Music Examinations (LCME).

 

LCME este o comisie internațională de examinare care oferă calificări în muzica clasică, contemporană și tradițională, precum și dramă, comunicare, educație preșcolară și mass-media creativă.

 

Cursurile școlii din România care a primit acreditarea, Band Music School, au la bază manualele LCME, iar examenele se desfășoară cu profesori special trimiși de West London University.

 

Potrivit unui comunicat, examenele LCME se desfășoară în centre de examinare din Marea Britanie și din întreaga lume. Diplomele London College of Music Examinations sunt acordate de University of West London și sunt recunoscute de Ofgual (Office of the Qualifications and Examinations Regulator). 

 

Band Music School este un centru particular de predare a muzicii unde se studiază muzică clasică și muzică contemporană.

 

Printre altele, cursurile sunt de teoria muzicii, canto, pian, chitara, bass, ukulele, tobe, cajon și blockflute.


Etichete muzicaLondracursuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live