Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Februarie 2021
Vizualizari: 166
Comentează add

Locatarii unui bloc din Timișoara au fost evacuați în urma detectării unor substanţe periculoase.

Locatarii unui bloc din Timișoara au fost evacuați

radiojurnal

Foto: Arhiva/ IGSU

Substanţe periculoase au fost detectate marţi seară într-un spațiu comercial de la parterul unui bloc din Timișoara în care se făcuse o dezinsecție.

70 de locatari au fost evacuați.

Niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tot marţi seară, ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a dispus trimiterea Serviciului de control în sănătate publică din cadrul DSP Timiş pentru a ancheta incidentul.

Are detalii de la Timișoara corespondenta noastră Alina Bujancă: "Alarma s-a dat în jurul orei 21:00, la 112, după ce localarii unui bloc de pe Calea Șagului au simțit un miros înțepător pe casa scării ce pătrundea și în apartamente. Acesta provenea de la parterul blocului, din sediul unei societăți comerciale, unde fusese efectuată o acțiune de dezinsecție. Echipele ISU, sosite de urgență la fața locului, i-au evacuat pe toți cei 70 de locatari, 58 de adulți și 12 copii, iar în urma măsurătorilor s-au detectat substanțe periculoase provenite de la un insecticid. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Autoritățile au decis relocarea tuturor locatarilor în unități de cazare din oraș, iar specialiștii au lucrat mai multe ore la ventilarea spațiilor, pentru ca astăzi oamenii să se poată întoarce acasă în siguranță. Reamintim că în noiembrie 2019, doi copii și mama lor au murit în urma unei dezinsecții într-un bloc din Timișoara."


Etichete ISU112pompieri(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live