Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2018
Vizualizari: 660
Comentează add

Patru sectoare de şosele naţionale şi peste 20 de drumuri judeţene din Tulcea, Constanţa şi Galaţi sunt în continuare închise circulaţiei.

Localități fără curent electric și șosele închise din cauza viscolului

radiojurnal

Foto: Radio Constanța

Patru sectoare de şosele naţionale şi peste 20 de drumuri judeţene din Tulcea, Constanţa şi Galaţi sunt în continuare închise circulaţiei.

De asemenea, zeci de mii de gospodării nu au putut fi reconectate, încă, la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Zeci de mii de case din 100 de localităţi sunt, în continuare, fără curent electric, iar cea mai gravă situaţie se înregistrează în judeţele Tulcea şi Constanţa, potrivit datelor din teritoriu prezentate de ministrul energiei, Toma Petcu.

Echipele de la Electrica intervin în toate aceste zone afectate, însă în unele locuri, viscolul nu permite reconectarea gospodăriilor la reţeaua de alimentare cu electricitate.

În localităţile care sunt deconectate de mai mult de 24 de ore, vor fi instalate generatoare de curent electric - a mai spus ministrul Energiei.

În ceea ce priveşte circulaţia rutieră, patru sectoare de drumuri naţionale din judeţele Tulcea şi Constanţa rămân închise din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse, iar pe cinci sectoare se menţin restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.


Etichete viscolzapadadrumuri nationalecurent electricTulceaConstanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live