Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Septembrie 2018
Vizualizari: 753
Comentează add

Liviu Dragnea nu a nominalizat vreun ministru, doar a spus că în postul de secretar general al Guvernului va fi numit Toni Greblă, fost judecător la Curtea Constituţională.

Liviu Dragnea: Remanierea guvernamentală, după referendum

radiojurnal

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat, aseară, la Antena 3, că după referendumul pentru familia tradiţională, va avea loc o remaniere guvernamentală.

El nu a nominalizat vreun ministru, doar a spus că în postul de secretar general al Guvernului va fi numit Toni Greblă, fost judecător la Curtea Constituţională.

Liviu Dragnea a precizat că sunt miniştri în Guvern care refuză să semneze actele normative sau îşi deleagă atribuţiile altcuiva, de teamă că vor fi urmăriţi în justiţie sau pentru că ar primi dispoziţii de la alte structuri.

Preşedintele PSD a mai declarat, aseară, că amnistia ar fi un act de dreptate faţă de cei pe care-i consideră condamnaţi pe nedrept şi nu un act de clemenţă în an centenar.

Liviu Dragnea a spus că trebuie făcut ceva pentru aceste persoane care, în opinia sa, ar fi fost condamnate, cităm, "pe baza unor probe false, pe şantaj şi protocoale".
 


Etichete PSDLiviu DragnearemanierereferendumToni Greblaamnistie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live