Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

17 Noiembrie 2015
Vizualizari: 962
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat un bilanţ al celor 4 ani de mandat ai Executivelor conduse de Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Ponta a fost cel mai bun premier pe care l-a avut România

catalin-purcaru

Liviu Dragnea. Foto: psd.ro.

Guvernările Ponta au reuşit să îndrepte aproape toate nedreptăţile sociale făcute de guvernele anterioare şi să pună economia pe direcţia potrivită, a declarat astăzi preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

El a prezentat un bilanţ al celor 4 ani de mandat ai Executivelor conduse de Victor Ponta.

Printre realizări se numără îmbunătăţirea puterii de cumpărare a românilor, încurajarea mediului de afaceri, dar şi faptul că ţara noastră are una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană.

"În ultima prognoză din noiembrie 2015, Comisia Europeană estimează o creştere economică a României de 4,1% în 2016, care se pare că va fi una dintre cele mai mari din Europa, dacă nu cea mai mare. Guvernele Ponta au plătit peste 9 miliarde de euro din datoria externă a ţării, iar în 2015, guvernul a reuşit să achite integral împrumutul de la FMI. România are astăzi a patra cea mai mică pondere a datoriei publice în PIB din ţările membre UE", a spus Liviu Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta nu a participat la prezentarea bilanţului guvernării pe care a condus-o. 


Etichete guvernul condus de Victor Pontapsdbilanţ de guvernareliviu dragnearedresarea economieiîndreptarea nedreptăţilor sociale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live