Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINETI ... CU SOARE - continuare Sâmbătă, 21 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2017
Vizualizari: 1215
Comentează add

Preşedintele PSD a spus că ştie ce trebuie modificat (în legislaţie) pentru ca situaţia de acum să nu se mai repete niciodată în România

Liviu Dragnea: Peste 250 de parlamentari vor vota moţiunea de cenzură

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că miercuri, moţiunea împotriva premierului Sorin Grindeanu va trece. El spune că este dreptul constituţional al majorităţii să decidă asupra propriului guvern, fapt pe care l-a discutat şi cu liderul UDMR Kelemen Hunor.

Liviu Dragnea: Am discutat foarte mult despre situaţia actuală şi, foarte important, ce putem face ca pe viitor astfel de situaţii, indiferent despre ce majoritate va fi vorba, să nu se mai întâmple în România.

Am început să discutăm, nu este foarte simplu, dar vedem ce este nevoie să modificăm pentru a nu se mai întâmpla aşa ceva niciodată în România. Este o situaţie cu care nu ne-am mai confruntat şi este pentru prima dată şi trebuie să o luăm în serios.

Liviu Dragnea a mai declarat că peste 250 de parlamentari vor vota moţiunea de cenzură, în condiţiile în care numărul minim necesar pentru trecerea moţiunii este de 233 de  voturi.


Etichete Liviu DragneaPSDKelemen Hunormoţiunea de cenzură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live