Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

13 Aprilie 2018
Vizualizari: 1415
Comentează add

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că nu este momentul unei schimbări în echipa guvernamentală, chiar dacă nu este mulţumit de activitatea unor miniştri.

Liviu Dragnea: Nu este momentul unei schimbări în echipa guvernamentală

mugur-mihaita

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. Foto: Agerpres.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că nu este momentul unei schimbări în echipa guvernamentală, chiar dacă nu este mulţumit de activitatea unor miniştri.

El a precizat că premierul pune în aplicare Programul de guvernare aşa cum trebuie şi că în următoarea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului, programată pentru începutul săptămânii viitoare, Viorica Dăncilă va prezenta o sinteză a activităţii Guvernului.


Liviu Dragnea: Va fi o prezentare făcută de primul ministru, un minibilanţ. Sunt mulţumit de activitatea primului ministru. Probabil că în următorii 10 ani vor fi nişte remanieri, dar din câte ştiu eu, în perioada imediat următoare nu.


Liviu Dragnea a mai precizat că va discuta şi cu parlamentarii social democraţi, în special cu cei care au pregătire juridică, pentru elaborarea proiectelor care vor deveni prioritare în perioada următoare.

Este vorba despre modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, modificarea Codurilor Penale şi stadiul proiectelor de infrastructură.


Etichete psdguvernliviu dragneaschimbari guvernamentaleviorica dancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live