Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Mai 2018
Vizualizari: 637
Comentează add

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că preşedintele României, Klaus Iohannis, subminează activitatea guvernului prin soclicitările repetate privind demisia premierului.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis subminează activitatea guvernului

radiojurnal

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea.     Foto:Arhivă

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a fost chemat la Palatul Cotroceni pentru explicaţii privind recentele decizii ale Guvernului privind politica externă.

Solicitarea preşedintelui privind discuţiile cu ministrul de externe vine pe fondul unor schimburi de replici între Klaus Iohannis şi lideri ai coaliţiei de la putere.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că preşedintele României, Klaus Iohannis, subminează activitatea guvernului prin soclicitările repetate privind demisia premeirului Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea spune că şi în anul 2015 Klaus Iohannis a făcut acelaşi tip de presiuni pentru a determina demisia lui Victor Ponta, aflat în fruneta guvernului, la acel moment.

Liviu Dragnea: Orice acţiune - internă, externă - pe care o face guvernul şi acre nu este pe placul preşedintelui este atacată, subminată, chiar sabotată.

Şi în cazul Israel, şi în cazul vizitei de la Vatican, şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, preşedintele subminează România.

Ne aducem aminte că în 2015, preşedintele României a insistat şi a făcut presiuni ca primul ministru Victor Ponta şă îşi dea demisia şi ne punem întrebarea legitimă, cu această nouă campanie de insistenţă a demisiei doamnei prim-ministru Dăncilă, ce ne mai pregăteşte Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla această demisie? 


Etichete Liviu DragneaKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live