Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

18 Mai 2018
Vizualizari: 888
Comentează add

Liderul social- democrat susţine că totul face parte din seria de ameninţări a preşedintelui Klaus Iohanis în încercarea, cu orice preţ , de a prelua puterea.

Liviu Dragnea "exclude o eventuală suspendare a şefului statului"

alexandra-cristea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea.     Foto:Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea consideră că plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă a fost realizată în laboratoarele de la Cotroceni.

Liderul social- democrat susţine că totul face parte din seria de ameninţări a preşedintelui Klaus Iohanis în încercarea, cu orice preţ , de a prelua puterea.

Liviu Dragnea: "Mie mi se pare o acuzaţie dementă şi o să ne dăm seama din textul ei de faptul că ceea ce am spus noi în ultima perioadă se adevereşte şi anume dorinţa lui Klaus Iohannis de a prelua burtal guvernarea, ocolind alegerile democratice, nesecotind rezultatul alegerilor democratice, punându-l pe Orban să acuze de înaltă trădare acţiunile externe ale unui prim-ministru. Preşedintele României doreşte să aibă toată puterea şi controlul total pe toate instituţiile statului, într-un mod nedemocratic, într-un mod brutal şi într-un mod neconstituţional".

Preşedintele PSD a mai spus că din acest moment ne găsim într-un blocaj inter- instituţional , iar social - democraţii analizează măsurile pe care le vor lua după acest episod.

El a exclus o eventuală suspendare a şefului statului pe această temă.


Etichete liviu dragneaplangere penalaklaus iohannispsdviorica dancilacotroceni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live