Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2020
Vizualizari: 924
Comentează add

Liviu Dragnea este citat în același timp la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea, anchetat pentru acordarea unui interviu din închisoare

radiojurnal

Liviu Dragnea. Foto: Arhivă RRA

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea este citat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. Liviu Dragnea este şi subiectul unei anchete declanşate de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

În noiembrie 2017, Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţia principală de constituire a unui grup infracţional organizat. Potrivit procurorilor DNA, Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi creat acest grup, din care făceau parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. În dosar sunt urmărite penal încă opt persoane, iar Liviu Dragnea se consideră nevinovat.

Între timp, după un interviu acordat de fostul lider PSD unui post de televiziune, Administraţia Naţională a Penitenciarelor a cerut documente care au stat la baza acestui demers şi precizează că toate comunicările online din detenţie se fac cu programare şi au caracter confidenţial. În plus, Administraţia a transmis că de la declararea stării de urgenţă şi până în prezent nu a aprobat solicitări de intervievare a unor deţinuţi.


Etichete (ii)dragneaancheta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live