Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 Martie 2021
Vizualizari: 103
Comentează add

Lista de aşteptare pentru înscrierea la vaccinarea anti-COVID va fi disponibilă în platforma de programare din data de 15 martie.

Lista de aşteptare pentru înscrierea la vaccinare, din 15 martie

florin-lepadatu

 Dr. Valeriu Gheorghiță, coordinator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Lista de aşteptare pentru înscrierea la vaccinarea anti-COVID va fi disponibilă în platforma de programare din data de 15 martie, a declarat, marţi, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiţă - "După cum am spus, această listă de așteptare va fi disponibilă în platforma de programare din data de 15 martie. În ce va consta această listă de așteptare? Practic, modalitatea de înscriere a persoanelor în platformă rămâne similară cu programarea care s-a derulat până la acest moment. Fiecare persoană, în momentul în care intră și își creează un cont, va alege opțiunea de a se programa în această listă de așteptare prin alegerea unui centru de vaccinare. Practic, fiecare centru de vaccinare va avea o listă de așteptare. Persoana respectivă, respectând aceeași modalitate, selectând categoria din care face parte, se va trece în această listă de așteptare. În momentul în care în respectivul centru de vaccinare vor fi locuri disponibile, persoana va fi notificată prin SMS și respectiv e-mail și va avea la dispoziție acel loc liber pentru 24 de ore, timp în care va confirma programarea. Etapa ulterioară a acestei notificări este foarte simplă: doar va salva și va confirma că într-adevăr dorește programarea în respectivul centru de vaccinare. Ca atare, trebuie să înțelegem că după data de 15 martie centrele de vaccinare vor putea fi vizualizate doar din lista de așteptare. Ele vor ajunge la interfața persoanelor care sunt listate și nu mai sunt vizibile pentru celelalte persoane care intră și vor dori să găsească un loc liber. De ce? Pentru că platforma este de așa natură încât va notifica în primul rând persoanele care se află în lista de așteptare, drept pentru care ne așteptăm ca aceste locuri să fie ocupate în mod deosebit din lista de așteptare. Din acest punct de vedere, după data de 15 martie noi ne dorim și vom încuraja, evident, programarea prin această listă de așteptare.
Un al doilea lucru important pe care aș vrea să-l menționez este legat de bilanțul personalului din învățământ care a fost vaccinat, atât de la debutul celei de a doua etape de vaccinare a campaniei, cât și în perioada 24 februarie - 1 martie, când a debutat această activitate specifică de vaccinare cu prioritate a personalului din învățământ.", potrivit Rador.


Etichete ValeriuGheorghiță

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live