Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Octombrie 2020
Vizualizari: 145
Comentează add

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a alcătuit lista statelor cu cea mai mare rată de incidență a cazurilor.

Lista statelor cu cea mai mare rată de incidență a cazurilor de #covid

florin-lepadatu

Foto: MApN

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis astăzi că în localitățile sau județele în care portul măștii de protecție este obligatoriu în spațiile deschise este, totuși, permisă înlăturarea acesteia pentru perioade scurte de timp în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi, în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la cel puțin 2 m distanță față de ceilalți.

30 de țări din lume se află acum pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România, listă actualizată astăzi de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Cehia, Belgia, Olanda, Slovenia și Franța sunt statele de pe continentul nostru cu cea mai mare rată de incidență a cazurilor COVID raportată la 100.000 de locuitori, aflate pe listă.

Carantina se aplică și celor care sosesc în România din alte țări europene, printre ele: Spania, Marea Britanie, Croația și Irlanda.


Etichete listacazuricovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live