Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Timişoara

21 Aprilie 2020
Vizualizari: 392
Comentează add

Numărul de telefon la care pot fi obținute informații despre reprogramare sau anulare în contextul situaţiei epidemiologice actuale este: 0751.12.23.11.

Linie telefonică pentru persoanele care vor să își anuleze vacanțele

radio-romania-timisoara

  Foto: Arhivă.

Direcţia Generală Turism din cadrul Ministerului Economiei a deschis o linie telefonică dedicată persoanelor care doresc să afle detalii despre situaţia anulării pachetelor turistice şi a rambursării sumelor achitate.

Numărul de telefon la care pot fi obținute informații despre reprogramarea călătoriilor, anularea acestora şi implicit rambursarea sumelor achitate pentru pachetele de servicii, în contextul situaţiei epidemiologice actuale este: 0751.12.23.11.

La începutul acestei luni, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut un apel către românii care au plătit avansuri la agenţiile de turism să nu meargă să ceară banii înapoi, pentru că acestea nu pot returna banii și că riscă falimentul.

Tot atunci, Virgil Popescu spunea că lucrul cel mai prudent ar fi ca oamenii „să mai aştepte sau să ceară un voucher de la agenţie ori o reprogramare”. 

(S.S.)


Etichete Virgil Popescuturismconcediurezervaretelefon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live