Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Între prieteni

19 Decembrie 2019
Vizualizari: 428
Comentează add

"De sărbători îmi doresc doar să fim sănătoși și abia aștept să ajung acasă, la Deva să îmi revăd toată familia," a povestit cu nostalgie Lidia Buble.

Lidia Buble ÎNTRE PRIETENI

intre-prieteni

Lidia Buble în studioul RRA. Foto: Alexandru Dolea.

"De sărbători îmi doresc doar să fim sănătoși și abia aștept să ajung acasă, la Deva să îmi revăd toată familia, mai ales părinții, surorile și frații. Suntem 11 copii, iar sărbătorile de iarnă sunt momente magice pentru noi toți," a povestit cu nostalgie Lidia Buble, una dintre cele mai bune voci din Romania.

 

Invitata Danielei Mihai și a lui Dan Creța, a vorbit despre copilărie, despre ascensiunea ei pe plan muzical, despre acomodarea cu Bucureștiul, atunci când a făcut pasul decisiv de a pleca de lângă părinți,dar și despre cele mai importante sfaturi care încă o mai ghidează în viață.

 

"Tata mi-a spus că oriunde voi merge și oricât de departe voi ajunge, să îl pun pe primul loc pe Dumnezeu. Așa am făcut și mi-a mers întotdeauna bine. Nu speram și nu visam niciodată să ajung atât de sus. Iar când va veni momentul să mă retrag, pentru că orice artist face asta la un moment dat, mă voi retrage în Biserică pentru că este locul în care am crescut."


Etichete bublerraprieteni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live