Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

23 Iulie 2021
Vizualizari: 328
Comentează add

La 14 iulie, DNA a anunţat că Ion Rădoi a fost pus sub urmărire penală, într-un dosar care are ca obiect investigarea modalităţii în care au fost exploatate spaţiile de la metrou.

Liderului sindical de la metrou, Ion Rădoi, rămâne sub control judiciar

diana-surdu

 Foto: Arhivă.

Ion Rădoi rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. Tribunalul Bucureşti i-a respins definitiv plângerea ca neîntemeiată.
 
Ion Rădoi declara ieri la instanţă că este nevinovat de acuzaţiile aduse de procurori, şantaj şi folosirea influenţei şi că, în opinia lui, măsura controlului judiciar este o ilegalitate. La 14 iulie, DNA a anunţat că Ion Rădoi a fost pus sub urmărire penală, într-un dosar care are ca obiect investigarea modalităţii în care au fost exploatate şi administrate spaţiile comerciale din staţiile de metrou şi din căile de acces către metrou, între septembrie 2018 - iulie 2021.
 
Potrivit procurorilor, pentru interesul personal, Ion Rădoi i-ar fi coordonat pe angajaţii Metrorex şi pe membrii de sindicat, prezenţi la protestul ilegal din primăvară, când au blocat circulaţia metroului, păstrând legatura cu aceştia pe toată durata desfăşurării protestului, şi ar fi cooptat la protestul suprateran de la metrou şi comercianţi - beneficiari ai spaţiilor în litigiu.
 

Etichete metrouIon Rădoimetrorexsindicat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live