Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Iunie 2017
Vizualizari: 633
Comentează add

Liderul PSD şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat că nu va propune vreo măsură care să comporte vreun risc de instabilitate a ţării.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că nu va propune măsuri pripite

florin-lepadatu

 

Liderul PSD şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat că nu va propune vreo măsură care să comporte vreun risc de instabilitate a ţării, dar totodată a arătat că, atunci când te afli într-o barcă, trebuie să fii atent să nu cazi singur din ea.

"Eu n-am împins şi n-o să împing pe nimeni niciodată din barcă.

În schimb, când eşti într-o barcă, şi asta presupune că eşti pe apă, trebuie să fi atent să nu te zgudui foarte mult, să nu cazi singur.

Şi asta e valabil.

Sunt un om responsabil şi nu voi propune vreo măsură care să comporte vreun risc de instabilitate a acestei ţări.

În acelaşi timp, stabilitatea serioasă a unei naţiuni este dată de starea socială, de nivelul de venituri ale populaţiei, de starea sănătăţii, educaţiei, infrastructurii, agriculturii şi toate celelalte domenii şi de nivelul de dezvoltare.

Despre asta vorbim şi eu aş vrea să fim atenţi cu toţii, pentru că stabilitatea nu stă tot timpul doar în nişte persoane", a declarat Liviu Dragnea duminică, la sediul PSD.

Întrebat dacă o remaniere de guvern, a treia în 6 luni, ar fi benefică, Liviu Dragnea a spus: "Dacă o faci prost, nu e benefică, dacă o faci pentru că e necesar, e benefică.

Sigur că este o comparaţie exagerată, dar şi în sport câteodată se mai împrospătează echipele, pentru că altfel ajungem la rezultatele senzaţionale pe care le avem - de 20 de ani nu ne mai calificăm la turneul final al campionatului mondial.

Şi asta este o variantă, că e ceva constant, adică este o stabilitate".

În ceea ce priveşte mesajul premierului postat duminică pe o reţea de socializare, liderul PSD a susţinut că nu a putut să-l descifreze în totalitate şi nici nu a vorbit cu Sorin Grindeanu, pentru că este plecat din ţară.


Etichete Liviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live