Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 07 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

15 Februarie 2020
Vizualizari: 687
Comentează add

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre alegerile anticipate

alina-bujanca

  Foto: Arhivă/ gov.ro

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, pledează în favoarea alegerilor anticipate. El a declarat, astăzi, la Timişoara, că aceasta reprezintă cea mai bună soluţie pentru a pune capăt actualei crize politice.
 
Victor Ponta: Dacă vor fi alegerile parlamentare, cu atât mai bine. Asta i-am spus domnului Orban în noiembrie, când mi-a cerut să-i votez guvernul şi i-am zis că nu-l votez. Dar de ce nu face alegeri, că avea un sens? Aşa stăm nu ştiu câte luni... Habar n-avem... Guvern n-avem, e un guvern interimar. Dizolvăm şi Parlamentul, n-avem nici Parlament. Aleşilor locali dacă nu mă înşel le expiră mandatele la începutul lunii iunie. Deci nu o să avem nici administraţii locale până nu ne lămurim. E un haos.
 
Realizator: Victor Ponta a mai declarat şi că nu ia in calcul o alianţă cu o formaţiune politică pentru alegerile parlamentare, în ciuda unor informaţii vehiculate în spaţiul public - ne-a transmis corespondenta RRA Alina Bujancă.
 

Etichete alegeri anticipateVictor Ponta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live