Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

26 August 2018
Vizualizari: 509
Comentează add

O purtătoare de cuvânt a liderului opoziţiei ruseşti, Aleksei Navalnîi, a declarat că acesta a fost arestat, în faţa locuinţei sale din Moscova.

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, arestat din nou, la Moscova

rador

Liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi (centru). Foto: EPA/Agerpres.

O purtătoare de cuvânt a liderului opoziţiei ruseşti, Aleksei Navalnîi, a declarat că acesta a fost arestat, în faţa locuinţei sale din Moscova.

Anterior în cursul zilei de sâmbătă, autorităţile moscovite au aprobat solicitarea domnului Navalnîi pentru un miting de protest împotriva reformei pensiilor, care va fi adoptată în luna septembrie.


Informaţia privind arestarea, din nou, a lui Aleksei Navalnîi a apărut într-o postare pe Twitter a purtătoarei sale de cuvânt, care a scris că politicianul de opoziţie a fost oprit de poliţişti la intrarea în locuinţa sa, însă nu se cunoaşte cu exactitate motivul arestării.


În ultimele zile, domnul Navalnîi i-a îndemnat pe ruşi să participe la protestele din întreaga ţară, programate pentru 9 septembrie, împotriva planurilor de creştere a vârstei de pensionare. Reforma - pe care guvernul o descrie drept crucială - este extrem de controversată în Rusia, putând duce chiar şi la scăderea popularităţii preşedintelui Putin, transmit corespondenţii BBC.


Etichete Liderul opoziţiei ruseAleksei NavalnîiarestatMoscovarusiaprotestevladimir putin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live