Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

20 Iunie 2017
Vizualizari: 1747
Comentează add

PNL, USR, PMP şi UDMR au declarat că se vor abține de la vot la moţiunea de cenzură programată pentru miercuri la ora 11.00

Liderii PSD şi ALDE cred că Sorin Grindeanu va fi demis de Parlament

gabriel-klimowicz

 Foto: cdep.ro.

Liderii PSD şi ALDE sunt optimişti în privinţa votului de miercuri şi cred că moţiunea de cenzură va trece fără probleme, chiar dacă negocierile cu UDMR au eşuat.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Niciodată nu am avut un calcul făcut şi cu UDMR pentru votul moţiunii.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu: PSD împreună cu ALDE avem voturile necesare, avem majoritatea pentru moţiunea de cenzură, ca atare nu avea nici un rost să insistăm pe această direcţie care putea să fie speculată defavorabil împotriva noastră şi să creeze anumite îngrijorări membrilor noştri sau simpatizanţilor noştri.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor: Nu vom participa la votarea moţiuni de cenzură. Această moţiune de cenzură este o problemă internă a coaliţiei în primul rând şi nu este problema noastră.

Deputaţii şi senatorii PNL vor fi prezenţi în sală la dezbaterea moţiunii de cenzură pentru a-şi prezenta punctul de vedere, însă nu vor vota.

Parlamentarii USR au anunțat că vor lipsi de la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură. Un anunț asemănător au făcut și reprezentanții PMP.

În schimb, deputaţii minorităţilor naţionale vor fi prezenţi şi vor vota aşa cum doresc, a anunţat liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură sunt programate miercuri la ora 11:00.


Etichete moţiunea de cenzurăvoturile partidelorPSDALDEUDMRPNLUSR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live