Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 August 2015
Vizualizari: 1026
Comentează add

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus că nici premierul Victor Ponta şi nici vicepremierul Gabriel Oprea nu se gândesc la o remaniere a Guvernului.

Liderii Guvernului "nu au în vedere o eventuală remaniere"

radiojurnal

Liviu Dragnea. Foto: psd.ro

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat că nu intenţionează să ceară o remaniere a Guvernului şi că o decizie în acest sens poate fi luată doar de premierul Victor Ponta.

Liderul social democrat a anunţat că în şedinţa de astăzi a conducerii PSD se va discuta modul în care ar trebui să comunice membrii cabinetului Ponta cu partidul din care provin.

"Ceea ce am cerut şi cer în continuare este un lucru firesc, ca, periodic, la Biroul Permanent Naţional, miniştrii să facă anumite informări despre activitatea din guvern pentru ca şi partidul să fie în cunoştinţă de cauză atunci când este nevoie să susţină public, prin toţi comunicatorii, măsurile guvernamentale", a spus Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a spus că nici premierul Victor Ponta şi nici vicepremierul Gabriel Oprea nu se gândesc la o remaniere a Guvernului. 


Etichete Liviu Dragneasesiune parlamentarăcomunicareminiştrii PSDremaniereGuvernBPNpropuneri de legi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live