Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

6 Iunie 2017
Vizualizari: 921
Comentează add

Achizitionarea unor noi ambulanţe se va face după prima rectificare bugetară, iar licitaţia va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului.

Licitaţia pentru achiziţionarea ambulanţelor "va fi făcută prin SGG"

andrei-serban

Foto: Arhivă.

Achiziţionarea unor noi ambulanţe se va face după prima rectificare bugetară, iar licitaţia va fi coordonată de Secretariatul General al Guvernului.

Este soluţia găsită pentru înnoirea parcului auto al serviciilor medicale de urgenţă la întâlnirea pe care premierul Sorin Grindeanu a avut-o astăzi cu ministrul de Interne, Carmen Dan, al Sănătăţii, Florian Bodog şi cu secretarul de stat, Raed Arafat.

Soluţia unei comisii comune a Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului de Interne coordonată de Secretariatul General al Guvernului pare că a primit acordul ministrului Sănătăţii, Florian Bodog şi pe cel al secretarului de stat în MAI, Raed Arafat.

Până astăzi cei doi reuşeau să hotărască cine va cumpăra ambulanţele noi: Ministerul Sănătăţii sau Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, ca parte a Ministerului de Interne.

După întâlnirea de la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu a anunţat înfiinţarea comisiei comune.

Sorin Grindeanu: Concluzia este următoarea: toată lumea lucrează într-o echipă, care ca primă sarcină va avea organizarea acestei licitaţii pentru achiziţia de ambulanţe. Toate aceste lucruri se fac într-o singură licitaţie, care este coordonată de Secretariatul General al Guvernului şi unde vor fi reprezentanţi de la IGSU, de la Ministerul Sănătăţii şi de la DSU.

Sorin Grindeanu a mai spus că Ministerul Finanţelor va trebui să găsească sursele de finanţare pentru cumpărarea ambulanţelor noi, iar banii ar putea să vină la viitoarea rectificare bugetară.

Dar până atunci, noua comisie trebuie să definitiveze procesul de licitaţii pentru cumpărarea ambulanţelor.


Etichete ambulanteguvernsorin grindeanucarmen danraed arafatministerul sanatatii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live