Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 13 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Septembrie 2015
Vizualizari: 741
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, spune că liberalii poartă negocieri cu toate formaţiunile din parlament pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului.

Liberalii poartă negocieri cu toate partidele pentru trecerea moţiunii

radiojurnal

Victor Ponta la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Foto: captură video.   

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a reamintit că liberalii poartă negocieri cu toate formaţiunile reprezentate în parlament pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului. 

El a precizat că aceste negocieri se poartă personal cu liderii partidelor, dar şi cu fiecare parlamentar independent în parte.  
 
Ionuţ Stroe: Am demarat dialogul cu toate formaţiunile politice parlamentare. Există, în acest moment, o serie de întâlniri pe care le avem cu toate grupurile politice parlamentare, dar şi cu cei independenţi din Parlamentul României, pentru a încerca să generăm o majoritate - atenţie! - care să ne folosească pentru succesul acestui demers de susţinere a moţiunii de cenzură. Discuţiile cu UNPR au început, nu este vorba doar de o simplă întâlnire, ci de nişte discuţii la nivelul conducerilor celor două partide şi vor continua.   
 
Ionuţ Stroe a mai amintit că în sprijinul moţiunii de cenzură va fi organizat un miting în data de 29 septembrie, la ora 10:00, în Parcul Izvor.

Etichete liberaliPNLPurtătorul de cuvânt al PNLIonuţ Stroenegocierisusţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernuluimitingParcul Izvor.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live