Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: „Alegeri prezidenţiale 2019. Mesaje electorale” Joi, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

11 Martie 2018
Vizualizari: 678
Comentează add

În acelaşi timp, a fost validată propunerea ca preşedintele partidului, Ludovic Orban, să ocupe funcţia de premier, în cazul în care formaţiunea va câştiga alegerile.

Liberalii îl susţin pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat

catalin-purcaru

Președintele PNL Ludovic Orban. Foto: facebook.com/ludovic.orban.79.

Liberalii au decis în Consiliul Naţional să-l susţină pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale.

În acelaşi timp, a fost validată propunerea ca preşedintele partidului, Ludovic Orban, să ocupe funcţia de premier, în cazul în care formaţiunea va câştiga alegerile.

Peşedintele PNL, Ludovic Orban, a promis că partidul va veni cu un program de guvernare responsabil, bazat pe analize serioase şi pe studii de impact. Liderul liberalilor le-a cerut tuturor membilor PNL să se implice mai mult în activitatea poliică şi să monitorizeze atent acţiunile reprezentanţilor coaliţiei aflată la putere.

Ludovic Orban: Nu mi-a plăcut niciodată să fiu sau să fim ascultaţi noi, conducerea, de frică, dar vă spun un lucru: eu sunt responsabil pentru performanţa PNL, nu voi mai accepta ca 75-80% din partid, care munceşte, să bată pasul pe loc pentru că există 25% din partid care nu munceşte. Pentru că altfel, înseamnă că toţi cei care muncesc muncesc degeaba.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat la rândul său că liberalii sunt pregătiţi să preia guvernarea şi în acest sens a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură.

Raluca Turcan: PNL trebuie să ajungă la guvernare. Şi vom depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură şi vom urmări încă de pe acum să strângem toate forţele politice, om cu om, în Parlamentul României, să schimbăm majoritatea, să îndepărtăm PSD de la guvernare şi PNL să ajungă să guverneze România.

Liberalii au adoptat şi două rezoluţii privind cirteriile de evaluare a organizaţiilor locale şi strategia PNL de deschidere către societatea civilă.


Etichete LiberaliKlaus Iohannismandat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live