Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, UEFA Conference League - continuare Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

15 Noiembrie 2017
Vizualizari: 948
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat că a discutat cu grupul minorităţilor despre o posibilă susţinere a moţiunii şi aşteaptă luarea unei decizii

Liberalii anunţă că au strâns semnăturile pentru moţiunea de cenzură

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Liberalii au strâns numărul necesar de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură la adresa guvernului, după ce acesta a modificat Codul Fiscal prin ordonanţă de urgenţă.

Anunţul a fost făcut de liderul de grup al deputaţilor PNL, Raluca Turcan, care a mai precizat că discuţiile pentru atragerea de voturi au continuat astăzi cu grupul minorităţilor naţionale.  

Raluca Turcan: "Am discutat foarte mult despre soluţii de guvernare, de colaborarea instituţională pe viitor, de interes pentru orice cetăţean din această ţară. Evident că subiectul principal a fost cel legat de moţiunea de cenzură.

Acordul a fost să transmitem colegilor noştri de la minorităţi textul moţiunii, să fie analizat, dezbătut şi, evident, răspunsul să fie comunicat în momentul în care există o decizie în acest sens."

Până acum, liberalii au primit asigurări pentru susţinerea moţiunii de cenzură de la USR şi PMP, în timp ce UDMR va decide ce poziţie va lua după consultări interne. Mâine, liberalii vor avea discuţii cu parlamentarii neafiliaţi şi cu cei din formaţiunea Pro România, din care face parte şi fostul premier Victor Ponta.


Etichete moţiune de cenzurăCodul FiscalRaluca TurcanUSRPMPUDMR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live