Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iunie 2014
Vizualizari: 1327
Comentează add

Lucrările din Defileul Jiului se opresc pentru vacanţa de Rusalii, însă circulaţia se va desfăşura cu dificultate din cauza şantierelor cu semaforizare.

Liber la trafic în Defileul Jiului de Rusalii

radiojurnal

Defileul Jiului. Foto: Răzvan Stancu.

Circulaţia rutieră va fi permisă mâine, duminică şi luni pe DN 66, între Târgu –Jiu şi Petroşani - un tronson de drum european cu traficul restricţionat 6 zile pe săpămână.

Lucrările din Defileul Jiului se opresc pentru vacanţa de Rusalii, însă circulaţia se va desfăşura cu dificultate din cauza şantierelor cu semaforizare.

CFR Călători informează la rându-i că mai multe trenuri vor circula suplimentar luni, în ziua Rusalii, în timp ce altele vor fi anulate. Vor fi trei trenuri tip InterRegio, pe rutele Cluj Napoca – Râmnicu Vâlcea şi retur, dar şi unul pe traseul Drobeta Turnu Severin – Timişoara Nord.

Traseul Craiova – Filiaşi – Petroşani şi retur va fi de asemenea suplimentat. Şi traficul autotrenurilor cu mărfuri neperisabile va fi interzis în cele două zile de Rusalii pe DN 7 Piteşti –Veştem, Autostrada Soarelui între Bucureşti şi Murfatlar şi pe DN 39 Agigea –Mangalia.

Restricţiile de tonaj se aplică duminică şi luni de la ora 07 00 la ora 22 00 şi se sincronizează cu interdicţia pentru TIR-uri, valabilă pe întreaga reţea rutieră din Ungaria.


Etichete circulaţierutierăDN 66restricţieDNRusaliiDefileul JiuluivacanţătrenuriCFR CălătoritonajTIR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live