Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 20 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Roxana Dumitrescu

20 Martie 2015
Vizualizari: 952
Comentează add

Campania debutează sâmbătă, 21 martie, cu o acțiune de curățenie, la care sunt așteptați peste 4000 de elevi din toate județele dunărene.

“Let’s Do It, Romania!” “Let’s Do It, Romania!” - Conține audio

roxana-dumitrescu

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, Romania!” desfăşoară în această primăvară campania “Let’s Do It, Danube!”, creată cu scopul de a educa și responsabiliza cetățenii României în ceea ce privește curățenia apelor și în special a Dunării.

Campania debutează sâmbătă, 21 martie, cu o acțiune de curățenie, la care sunt așteptați peste 4000 de elevi din toate județele dunărene.

Organizatorii nu se opresc aici.Vor urma proiecte de educaţie ecologică în şcoli, se vor organiza concursuri creative şi o tabără chiar. De asemenea, un documentar intitulat „Dunărea, Amazonul Europei”, considerat cel mai spectaculos documentar despre Dunăre realizat în ultimii ani, extrem de apreciat de copii în ediţia de anul trecut, va fi proiectat şi anul acesta acolo unde sunt modalităşi pentru acest lucru. 

Andrei Coşuleanu, directorul executiv Let’s Do It Romania spune ca în cei 5 ani de activitate ai organizaţiei cantitatea deşeurilor s-a redus foarte mult la noi în ţară. Copiii sunt cei mai înfocaţi voluntari şi implicarea lor devine model pentru adulţi. Ce presupune concret activitatea Let’s Do It, Danube, aflaţi în interviul realizat de Roxana Dumitrescu.


Etichete lets do it romaniacampanii socialeecologizareDunare

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live