Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 23 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

3 Septembrie 2021
Vizualizari: 1147
Comentează add

Legendara formaţie suedeză ABBA revine cu muzică nouă, după patru decenii de la destrămarea grupului.

Legendara formaţie suedeză ABBA revine cu muzică nouă, după patru decenii

nicoleta-turcu

Foto arhivă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (3 septembrie, ora 10:06) - "Radiojurnal" - Realizator: Legendara formaţie suedeză ABBA revine cu muzică nouă după patru decenii de la destrămarea grupului. Primele două melodii lansate ieri de la Londra i-au încântat pe admiratori şi pe comentatori deopotrivă.

Reporter: Nicoleta Turcu - Ce mai pot crea patru septuagenari care au format cândva unul din cele mai de succes grupuri de muzică pop, cu peste 375 de milioane de discuri vândute în întreaga lume? Admiratorii au descoperit ieri la prezentarea celor două cântece din prefaţa noului album Abba Voyage, care va fi lansat în noiembrie.
"I Still Have Faith In You" este o odă a prieteniei care-i leagă pe cei patru, a legăturilor care s-au maturizat şi au supravieţuit divorţurilor şi dezamăgirilor, după cum comentează BBC. Separaţi ca formaţie din 1982 şi apoi ca familii, Björn şi Agnetha, Benny şi Frida spun că au redescoperit bucuria de înregistra împreună.
"A fost nemaipomenit - spune Björn Ulvaeăs - totul a redevenit ca înainte în câteva secunde".
Ambele soliste au lipsit însă de la conferinţa de presă, dar au urmărit pe internet. Lansarea discului va fi urmată, în mai, anul viitor, de spectacole virtuale prezentate dintr-o sală special construită la Londra. Cei patru reprezentaţi de holograme vor păstra imaginile lor din tinereţe. Pare să-i ajute şi cea de-a doua melodie dezvăluită ieri, "Don't Shut Me Down", în stilul clasic ABBA de la sfârşitul anilor '70.


Etichete (ii)abbarevenire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live