Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

26 Ianuarie 2020
Vizualizari: 5601
Comentează add

Kobe Bryant (41 de ani), unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, a murit duminică intr-un accident de elicopter.

Legenda baschetului, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter Legenda baschetului, Kobe Bryant, a murit într-un accident de elicopter - Conține video

razvan-stancu

Kobe Bryant. Foto: flickr.com/Alexandra Walt. (public domain) (https://www.flickr.com/photos/134693505@N04/19696863185)

UPDATE: Kobe şi Gianna Bryant şi-au pierdut viaţa pe 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit pe o colină din apropierea oraşului Los Angeles, din motive care nu a fost deocamdată stabilite.

Celelalte victime sunt un antrenor de baseball, John Altobelli, soţia sa Keri şi fiica lor Alyssa, colegă de echipă cu Gianna. Au decedat, de asemenea, Christina Mauser, antrenoare secundă la echipa de baschet a celor două adolescente, Sarah şi Payton Chester, o mamă şi fiica sa, precum şi pilotul Ara Zobayan.

UPDATE: Experţii criminalişti au identificat oficial, marţi, corpul jucătorului de baschet Kobe Bryant printre cele nouă recuperate dintre resturile elicopterului care s-a prăbuşit în urmă cu două zile, pe un deal din apropierea oraşului Los Angeles (California), informează AFP citat de Agerpres.

Fostul star NBA, în vârstă de 41 ani, a fost identificat pe baza amprentelor sale digitale, împreună cu alte trei persoane care se aflau la bordul avionului, ale căror rămăşiţe umane s-au împrăştiat pe o rază de aproape 200 m, în urma unei prăbuşiri "în mare viteză" a aparatului, potrivit anchetatorilor agenţiei americane însărcinate cu securitatea în transporturi (NTSB).

Aceştia au evocat "o scenă a accidentului cu adevărat groaznică" şi au anunţat totodată, marţi după-amiază că şi-au încheiat ancheta la locul tragediei, transferând acum responsabilitatea poliţiei, după ce ce resturile au fost colectate şi evacuate pentru a fi analizate.

Experţii au folosit în special drone pentru verificarea terenului, dar au încercat, de asemenea, să "refacă traiectoria elicopterului", după cum a explicat în cadrul unei conferinţe de presă, Jennifer Homendy, membră a NTSB.

Anchetatorii efectuează acum diverse interogatorii, inclusiv cu controlorii de trafic aerian, pentru a încerca să stabilească circumstanţele accidentului. Investigaţiile vor continua însă pe parcursul mai multor săptămâni, a precizat doamna Homendy, care a estimat că un "raport final" ar putea fi realizat într-un termen de 12 până la 18 luni.

La rândul lor, experţii criminalişti din Los Angeles au examinat cele nouă cadavre extrase din resturi pentru a le identifica formal.

Pe lângă Kobe Bryant, au mai putut fi identificaţi doi bărbaţi şi o femeie. Este vorba despre John Altobelli (56 ani), un antrenor de baseball care a murit în accidentul împreună cu soţia sa Keri şi fiica lor Alyssa, precum şi pilotul elicopterului, Ara Zobayan (50 ani). Femeia identificată este Sarah Chester, în vârstă de 45 de ani, care se afla în aeronavă împreună cu fiica ei Payton.

"Anchetatorii încă lucrează pentru identificarea celor cinci decedaţi rămaşi", inclusiv fiica lui Kobe Bryant, Gianna, în vârstă de 13 ani, care se afla în elicopter alături de tatăl ei.
 

---Știrea inițială---

Legenda baschetului american, Kobe Bryant, (41 de ani) a murit duminică într-un accident de elicopter, în California, potrivit BBC.


Bryant călătorea într-un elicopter privat. Alături de el se mai aflau încă patru persoane.


De cinci ori campion NBA, Bryant a jucat întreaga sa carieră (20 de ani) la echipa Los Angeles Lakers.


S-a retras în aprilie 2016.

VIDEO: Kobe Bryant, top 10 în NBA. Sursa video: youtube.


Etichete exclusiv onlinekobe bryantnbabaschetsuaelicopteraccidentmortlos angeles lakers

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live