Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Mai 2022
Vizualizari: 326
Comentează add

Legea dialogului social și Codul Muncii vor fi modificate până la sfârșitul anului - anunță ministrul de resort, Marius Budăi.

Legea dialogului social și Codul Muncii, "modificate până în 2023"

radiojurnal

Marius Budăi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale. Foto: Arhivă/ Agerpres

Legea dialogului social și Codul Muncii vor fi modificate până la sfârșitul anului - anunță ministrul de resort, Marius Budăi.

Aflat astăzi la Oradea, el a mai spus că la nivelul guvernului se lucrează și la un al doilea pachet de măsuri, care vizează atât populația cât și mediul economic.


Marius Budăi: În ianuarie, când am construit primul pachet social, nu bănuiam sub nicio formă că pe 24 februarie va începe un război la granița cu noi. S-a întâmplat acest lucru. Creăm acest al doilea pachet de măsuri, pentru că sunt societăți comerciale care suferă din cauza războiului, suferă din cauza sancțiunilor impuse Rusiei și suferă din cauza întreruperii lanțului de aprovizionare. Suntem cu măsurile compensatorii pe energie cu plățile la zi. Vreau să vă informez că pentru consumatorii casnici numai am plătit până în prezent, prin Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială, peste 1,1 miliarde de lei. Asta înseamnă că peste 1,1 miliarde de lei nu au ieșit din buzunarele noastre, ale cetățenilor români, ci i-a pus guvernul și banii au rămas la noi.


Etichete Legea dialogului socialCodul Munciiministerul munciioradeamarius budai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live