Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

26 Iunie 2019
Vizualizari: 818
Comentează add

Camera Deputaţilor a adoptat modificări la legea privind darea în plată.

Legea Dării în Plată modificată de Camera Deputaţilor

radu-dobritoiu

Procedura de dare în plată ar urma să fie aplicată automat persoanelor al căror grad de îndatorare a depăşit cu cel puţin 20% nivelul maxim stabilit de BNR. Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, astăzi, o modificare în acest sens a Legii care prevede darea în plată a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite. Alte situaţii în care se aplică procedura dării în plată sunt cele în care debitorul a fost executat silit sau cursul de schimb al monedei creditului a depăşit cu cel puţin 20 de procente nivelul cursului de la data contractării împrumutului.

Soluţia revizuirii judiciare a contractului în vederea echilibrării şi continuării sale este prioritară faţă de soluţia încetării contractului, care va fi dispusă doar în cazul unei imposibilităţi vădite a continuării sale - se mai arată în proiectul de lege adoptat de Camera Deputaţilor ca for decizional.
 


Etichete Darea in PlataLege Dare in Plata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live